Meer resultaten voor congrescentrum domstad utrecht

congrescentrum domstad utrecht
Over Domstad Cursus en vergadercentrum Domstad.
Concept Cursus en vergadercentrum Domstad. Ons zalen en cateringaanbod hebben we voor een groot deel gestandaardiseerd op basis van jarenlange ervaring en in nauw overleg met onze gasten. Daardoor kunnen we een scherp prijsbeleid voeren. Uiteraard passen we ons aanbod graag aan op basis van uw aanvullende wensen. Geen extra kosten. Er wordt ons wel eens gevraagd waarom er voor apparatuur extra" betaald moet worden. De reden hiervoor is simpel: wij hebben deze kosten niet verwerkt in de zaalhuur, zodat u er ook niet voor betaalt als u er geen gebruik van wilt maken! Best mogelijk ruimte. We streven naar een transparante samenwerking met onze opdrachtgevers. Daarom geven we graag een offerte op basis van de best mogelijk ruimte en bij passende indeling. We zijn er van overtuigd dat we een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden en staan garant voor onze kwaliteit en gastheerschap. Bereken uw prijsvoorbeeld. Van koffie tot borrel en van lunchbuffet tot 8-uurs arrangement. Aan niets hoeft het u tijdens uw bijeenkomst te ontbreken. De zalen kunnen worden voorzien van audiovisuele en ICT apparatuur. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft. Vragen of reserveren? Wij staan voor u klaar.: 030 29 27 700. 3531 AJ Utrecht.
glasfolie
Openingstijden Cursus en vergadercentrum Domstad.
Door de centrale ligging van Utrecht en de goede verbinding met het openbaar vervoer, maken ons uitermate geschikt voor bijeenkomsten waarvan de deelnemers uit het gehele land afkomstig zijn. Ons gebouw ligt aan één van de grotere invalswegen van de stad schuin tegenover de Jaarbeurs.
wissellijst
Cursus en vergadercentrum Domstad Cursus en vergadercentrum Domstad.
Cursus-en vergadercentrum Domstad in Utrecht biedt uw gasten uitstekende accommodatie voor kennisontwikkeling, deling en overdracht. Moderne functionele zalen en de centrale ligging ten opzichte van het Centraal Station maken CV Domstad tot een succesvol accommodatiecentrum. Lees meer over Domstad. Faciliteiten en catering.
VPN
Koningsbergerstraat 9 Utrecht HU.nl.
Plan uw reis met auto of ov Bus en tram in Utrecht. Maandag tot en met donderdag van 0800: tot 2200: uur. Vrijdag en zaterdag van 0800: tot 1730: uur. Openingstijden zomervakantie 2018. Gebouw: gesloten van za 21 juli t/m zo 12 aug. In de weken daarvoor een daarna zijn er afwijkende openingstijden. Maandag tot en met donderdag van 0830: tot 1830: uur. Vrijdag en zaterdag van 0830: tot 1330: uur. Hele week gesloten. 30 juli 04 aug. Hele week gesloten. Hele week gesloten. een personeelsuitje van het Domstad personeel sluiten we om 17.00u.
waterontharder
Congres Cursus en vergadercentrum Domstad.
Domstad heeft alle mogelijkheden voor grote bijeenkomsten. Gelegen op de begane grond. Met een vlakke vloer en een klein podium. Met maximaal 150 personen in theateropstelling, maakt u gebruik van de halve zaal afgebakende ruimte van circa 325 m2. Uiteraard zijn andere opstellingen ook mogelijk.
Routebeschrijving Cursus en vergadercentrum Domstad.
Domstad is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, auto en te voet vanaf Utrecht Centraal station. Bereken de route met Google maps. De parkeerterreinen van de Jaarbeurs bieden volop parkeergelegenheid op loopafstand van onze locatie P1 ligt direct aan de overzijde van de Graadt van Roggenweg.
Faciliteiten Cursus en vergadercentrum Domstad.
3531 AJ Utrecht. 030 292 77 00. ma t/m do 08.00 uur 22.00 uur. vr t/m za 08.00 uur 17.30 uur. / / / Inhoudssjabloon: Inhoudssjabloon voor Pagina layout start / / / / / / Inhoudssjabloon: Inhoudssjabloon voor Pagina layout einde / / / / / / Inhoudssjabloon: Loop item in View 2 start / / / / / / Inhoudssjabloon: Loop item in View 2 einde / / /.
Contact Cursus en vergadercentrum Domstad.
Door de centrale ligging van Utrecht en de goede verbinding met het openbaar vervoer en ligt aan één van de grotere invalswegen bij de Jaarbeurs. Onze locatie is lift en rolstoeltoegankelijk. Stel uw vraag. De velden met een zijn verplicht.
Trainingslocatie Domstad.
De meeste trainingen geven wij bij het Cursus en Vergadercentrum Domstad. Adres is Koningsbergerstraat 9 in Utrecht. Het gebouw is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Onze andere trainingslocatie zit in het Beatrixgebouw in Utrecht.
Cursus en vergadercentrum Domstad Utrecht Locaties.nl.
Cursus en vergadercentrum Domstad. Cursus-en vergadercentrum Domstad in Utrecht biedt uw gasten uitstekende accommodatie voor kennisontwikkeling, deling en kennisoverdracht. 40 moderne functionele zalen van 2 tot 400 personen en de centrale ligging ten opzichte van het Centraal Station maken CV Domstad tot een succesvol accommodatiecentrum.

Contacteer ons