Zoeken naar congrescentrum rotterdam

congrescentrum rotterdam
Rotterdam Ahoy Rotterdam Conferences.
Gelegen in het havengebied biedt deze locatie, die in januari 2016 aan het portfolio van Rotterdam Ahoy is toegevoegd, je een unieke, rauwe en historische setting voor de organisatie van een event, vergadering of congres in Rotterdam. Vraag nu meer informatie bij ons op over het RDM Congrescentrum en de RDM Onderzeebootloods.
e health
Congrescentrum Podium O950 voor Dag Congressen in Rotterdam.
Congrescentrum en Conferentiecentrum. Congrescentrum Podium O950 ligt in Kralingen aan de Maas en de Maasboulevard. Op 5 autominuten van de Kralingse Plas, Erasmus Universiteit, Capelle aan den Ijssel, Brainpark, De Esch, Crooswijk, Rivium en het centrum van Rotterdam. Zaalruimte huren in Rotterdam.
Google's
Congrescentrum Rotterdam? Vind het op DNLS!
Waar kunt u beter uw congres houden dan bij een gespecialiseerd congrescentrum in Rotterdam. DNLS heeft de beste in een overzicht geplaatst. Zo vindt u dus gemakkelijk een congrescentrum in Rotterdam voor uw congres. Bent u toe aan iets anders?
zaalverhuur groningen
Erasmus Expo en Congrescentrum Erasmus University Rotterdam.
In 1994 heeft de Erasmus Universiteit Rotterdam op campus Woudestein het Erasmus Expo en Congrescentrum geopend. Het Expo en Congrescentrum is een modern congresgebouw met uitstekende bereikbaarheid en een breed aanbod aan faciliteiten. Het congrescentrum beschikt over zalen van diverse groottes en mogelijkheden.
RDM Rotterdam Congrescentrum Rotterdam Partners Rotterdam Partners.
Over RDM Rotterdam Congrescentrum. Bij de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij, Rotterdams beroemdste scheepswerf, werden vroeger schepen gebouwd van de Holland-Amerika Lijn. Zoals cruiseschip het ss Rotterdam. Nu werken scholen, onderzoeksinstituten en bedrijven er samen aan duurzame technische innovaties. Dit gerenoveerde Rotterdams industrieel erfgoed is ook in gebruik als vergader en evenementenlocatie.
RDM Rotterdam RDM Congrescentrum.
Neem voor meer informatie over het RDM Congrescentrum of de RDM Onderzeebootloods contact op met RDM Events, via 010 293 35 55 of email protected. Blader hier door de brochure met de verschillende RDM Evenementenlocaties. RDM Events boeit! Wilt u geregeld op de hoogte gehouden worden van de highlight events op RDM Rotterdam?
RDM Campus Congrescentrum, Rotterdam.
Het RDM Campus Congrescentrum is gevestigd in Droogdok, het oude hoofdkantoor van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij RDM, gelegen aan de Dokhaven en met uitzicht op de Nieuwe Maas. Op deze historische, industrile locatie waar vroeger schepen als de Rotterdam werden ontworpen en gebouwd zijn nu diverse ruimtes te huur voor vergaderingen, brainstormsessies, workshops, recepties, congressen en andere evenementen.
Congrescentrum in Rotterdam.
Of je nu een luxe congrescentrum zoekt in Rotterdam of een kleinschalig congreshotel net buiten de stad, bij ons zit je altijd goed! Wat je dacht je bijvoorbeeld van het NBC congrescentrum in Nieuwegein? Bij meetings vind je de mooiste locaties voor het organiseren van een conferentie in Rotterdam voor de scherpste prijs.
WTC Rotterdam.
In het bruisende hart van wereldstad Rotterdam: centraler kan niet. Waar ter wereld u ook komt, een World Trade Center is een bijzondere plek. Hier komt het internationale bedrijfsleven samen, in een uniek gebouw dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.
Innovatiekracht Duurzame evenementenlocatie Rotterdam Green.DNA.
De nieuwste evenementenlocatie in regio Rotterdam! Congreslocatie Innovatiekracht in Spijkenisse is een van de inspirerende evenementenlocaties van Green.DNA. Een goed bereikbare, maar unieke en groene evenementenlocatie nabij Rotterdam en een innovatieve en buitengewoon inspirerende thuisplaats voor één of meerdaagse zakelijke bijeenkomsten van 75 tot 375 personen.

Contacteer ons