Zoeken naar congrescentrum rotterdam

congrescentrum rotterdam
Congrescentrum Podium O950 voor Dag Congressen in Rotterdam.
Congrescentrum en Conferentiecentrum. Congrescentrum Podium O950 ligt in Kralingen aan de Maas en de Maasboulevard. Op 5 autominuten van de Kralingse Plas, Erasmus Universiteit, Capelle aan den Ijssel, Brainpark, De Esch, Crooswijk, Rivium en het centrum van Rotterdam. Zaalruimte huren in Rotterdam.
airbnb new york
Congrescentrum Rotterdam? Vind het op DNLS!
Waar kunt u beter uw congres houden dan bij een gespecialiseerd congrescentrum in Rotterdam. DNLS heeft de beste in een overzicht geplaatst. Zo vindt u dus gemakkelijk een congrescentrum in Rotterdam voor uw congres. Bent u toe aan iets anders?
groepsaccommodatie brabant
Rotterdam Partners.
RDM Rotterdam bevindt zich net voorbij de Waalhaven, middenin het Rotterdamse havengebied, bij het dorpje Heijplaat. De snelste manier om er vanuit Rotterdam te komen is met de Aqualiner, een boot die vertrekt vanaf de Erasmusbrug. RDM Rotterdam Congrescentrum. 3089 JB ROTTERDAM.
cilindersloten
RDM Rotterdam Rotterdam Locaties.nl.
Graag ontvang ik ook meer informatie over locatie aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres. Midden in de Rotterdamse Stadshavens, goed bereikbaar en met een directe verbinding naar de stad over het water ligt RDM Rotterdam. Op dit terrein staan een tweetal unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen, t.w. RDM Congrescentrum en RDM Onderzeebootloods.
RDM Rotterdam RDM Congrescentrum.
Neem voor meer informatie over het RDM Congrescentrum of de RDM Onderzeebootloods contact op met RDM Events, via 010 293 35 55 of email protected. Blader hier door de brochure met de verschillende RDM Evenementenlocaties. RDM Events boeit! Wilt u geregeld op de hoogte gehouden worden van de highlight events op RDM Rotterdam?
Congrescentrum in Rotterdam.
Of je nu een luxe congrescentrum zoekt in Rotterdam of een kleinschalig congreshotel net buiten de stad, bij ons zit je altijd goed! Wat je dacht je bijvoorbeeld van het NBC congrescentrum in Nieuwegein? Bij meetings vind je de mooiste locaties voor het organiseren van een conferentie in Rotterdam voor de scherpste prijs.
RDM Campus Congrescentrum, Rotterdam.
Het RDM Campus Congrescentrum is gevestigd in Droogdok, het oude hoofdkantoor van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij RDM, gelegen aan de Dokhaven en met uitzicht op de Nieuwe Maas. Op deze historische, industrile locatie waar vroeger schepen als de Rotterdam werden ontworpen en gebouwd zijn nu diverse ruimtes te huur voor vergaderingen, brainstormsessies, workshops, recepties, congressen en andere evenementen.
Bar Brasserie Engels.
Bij ons proeft u de smaak van Rotterdam. Onze gerechten zijn bereid met écht verse Rotterdamse producten, door Rotterdamse ambachtslieden of geïnspireerd door écht Rotterdams volk. Bar brasserie Engels geeft Rotterdam hét podium dat zij verdient. Producten uit de omgeving van Rotterdam, echt én vers.
Rotterdam Ahoy Rotterdam Conferences.
Gelegen in het havengebied biedt deze locatie, die in januari 2016 aan het portfolio van Rotterdam Ahoy is toegevoegd, je een unieke, rauwe en historische setting voor de organisatie van een event, vergadering of congres in Rotterdam. Vraag nu meer informatie bij ons op over het RDM Congrescentrum en de RDM Onderzeebootloods.

Contacteer ons