Op zoek naar wtc hotel leeuwarden restaurant?

wtc hotel leeuwarden restaurant
leeuwarden - Nagelstudio in Harmelen!
2018 Tamara's' Nails Uw nagelstudio in Harmelen, Montfoort, Vleuten Utrecht. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
Restaurant in WTC Leeuwarden.
Restaurant in WTC Leeuwarden. Restaurant élevé reserveren? 31058 233 49 00. élevé is het restaurant in WTC Leeuwarden. élevé ligt op de 11e etage van het WestCord WTC Hotel. Wine Dine in the Sky! Restaurant élevé is bekroond met een Michelinster.
hotel almere
Restaurant élevé Leeuwarden Bekroond met een Michelinster.
Bekroond met één Michelinster. Kom dineren op niveau met een prachtig uitzicht over Leeuwarden. U wordt verrast door originele, creatieve gerechten in een moderne, maar sfeervolle omgeving. Bel: 058 233 49 00. Kom dineren op hoog niveau in Michelinster restaurant élevé of le bráss, het brasserie-gedeelte.
hotel almere
Westcord WTC Hotel Leeuwarden: faciliteiten en beoordelingen 2018 Expedia.nl.
Voer de gewenste reisdatums in om de prijzen te bekijken. Westcord WTC Hotel Leeuwarden. 4.0 van 5.0. Dit formulier bevat fouten. Corrigeer de volgende fouten om verder te gaan.: We hebben zowel een in als uitcheckdatum nodig om de beschikbaarheid te controleren. Je reisdatums lijken niet helemaal te kloppen. Voer je reisdatums als volgt in: dd-mm-jjjj. Voeg uw accommodatie toe aan Expedia. Inturotel Esmeralda Park. Radisson Blu Amsterdam. Hotels Op Kos. Hotel Per Astra. Le Dawliz Hotel. Hotel La Vecchia Palma. Portugal All Inclusive. Titanic Comfort Mitte. MAHAMAYA Boutique Resort Lombok. Hotel Coral strand. HV Tauro Resort Gran Canaria. Hotel Restaurant JAN Van Scorel.
Hotel Rotterdam
Élevé Leeuwarden Restaurant uit de Michelin Gids.
In de verte ziet u de lichten van de vuurtorens schijnen, de skyline van Leeuwarden laat zich in al zijn glorie bewonderen: welkom bij Élevé, het restaurant met brasserie ernaast op de elfde verdieping van hotel WTC. De patron is een geboren gastheer en ook het eten is van een torenhoog niveau: actuele ensembles, precies en heerlijk gekruid!
hotel haarlem
WTC WestCord Hotel and restaurant élevé WTC Business Academy.
Restaurant élevé het voormalig Frouckje State is gelegen op de 11e verdieping van WestCord WTC Hotel Leeuwarden. Voor de lunch kunt u van maandag t/m vrijdag terecht in Brasserie De Globe van 12.00 17.00 uur. Iedere zondag in restaurant élevé van 15.00 tot 17.00 uur uitgebreide High tea.
élevé in Leeuwarden Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Vanavond 7 januari 2017 samen met mijn vrouw en broer heerlijk gegeten bij Élevé. Mooie locatie op de elfde verdieping van het WTC hotel met een prachtig uitzicht over Leeuwarden. Het eten was erg lekker en het wijnarragement paste er prima bij. Fijne en deskundige bediening. Zeker een aanrader als je eens uit eten wilt op een bijzondere locatie met veel sfeer en heerlijk eten. Dit restaurant is helaas niet online te reserveren op iens.nl.
Restaurant Eleve in Leeuwarden.
Het restaurant is sfeervol, maar modern ingericht en voor iedereen toegankelijk. De bijzondere gerechten, de sfeervolle inrichting en het panoramische uitzicht zorgen voor een culinaire avond op een unieke locatie. Restaurant Élevé is gelegen op de 11e verdieping van WestCord WTC Hotel Leeuwarden.
Hotel en Restaurant WTC Expo. Hotel en Restaurant WTC Expo.
Hotel en Restaurant. Route en parkeren. Westcord WTC Hotel Brasserie Le Brass. WestCord WTC Hotel Leeuwarden. Leeuwarden, de trotse hoofdstad van Friesland is zeker een bezoekje waard! Naast alle evenementen die plaatsvinden in Leeuwarden staat de stad bekend om haar prachtige binnenstad, de monumenten in het historisch centrum, de musea en natuurlijk de leuke winkeltjes.
WestCord Culinair le bráss Leeuwardenle bráss Leeuwarden WestCord Culinair.
Grenzend aan restaurant élevé gevestigd in WestCord WTC Hotel Leewarden, uitkijkend over de prachtige stad Leeuwarden, dineert u in le bráss op hoog niveau in een informele setting. De kaart, geïnspireerd door de klassieke brasserie keuken, biedt onder andere gerechten als rundercarpaccio, zeebaars en de le bráss burger.
WestCord WTC Hotel Leeuwarden Nederland Leeuwarden Booking.com.
Strijkbout en plank aanwezig, wat altijd handig is. De keuze van het eten bij het ontbijt, kwaliteit van het restaurant. De juiste accommodatie nog niet gevonden? We hebben accommodaties zoals WestCord WTC Hotel Leeuwarden gevonden die andere gasten goed vonden.

Contacteer ons