Op zoek naar congrescentrum amstelveen?

congrescentrum amstelveen
Congrescentrum, Amstelveen.
Nachtfoto van Congrescentrum Amstelveen. In 2013 is het Congrescentrum verkocht aan aannemingsmaatschappij Netjes en stond 4 jaar leeg. Anno 2017 is men bezig met een grondige heropbouw. In één deel van het gebouw komt de ABN-AMRO, nu op de Rembrandthof.
schrobmachines
Bijenkorf mogelijk ook in Congrescentrum Amstelveen.
Maar volgens Raat is er nog steeds goed overleg met het bedrijf, veranderen de plannen niet en zien die er voor zover nu bekend goed uit. Er kan heel veel in Amstelveen en wij staan dag en nacht klaar voor overleg, zei Raat. Binnen de door de gemeenteraad aangegeven kaders kan het Stadshart verder worden vernieuwd en onze deur staat daarvoor wijd open. Lees ook: Eigenaar Stadshart wil tóch sloop Schilderswijk. Lees ook: Raat: Handen af van Schilderswijk. Lees ook: Eigenaar Stadshart wil congrescentrum kopen.
naambordjes
Congrescentrum Amstelveen Amstelveen Locaties.nl.
Helaas, Congrescentrum Amstelveen heeft nog geen bedrijfspresentatie op Locaties.nl. Uiteraard kunnen wij u wel verder helpen bij het vinden van de juiste locatie. Als u gebruik maakt van onderstaand zoekveld zullen wij u verrassen met ons inspirerende aanbod van meeting event locaties.
millers juice
Congrescentrum Amstelveen krijgt nieuwe invulling Amstelveenz.
Foto: Artistieke impressie van het vernieuwde congrescentrum via Gemeente Amstelveen. AMSTELVEEN Het congrescentrum aan het Sandbergplein in Stadshart Amstelveen, krijgt na jarenlange leegstand een nieuwe invulling. Het gebouw, gelegen naast het Cobra Museum en parallel aan de bibliotheek/boekhandel Venstra, wordt omgebouwd tot winkel en kantoorlocatie.
win casino online
Congrescentrum Amstelveen Events.nl.
Menu Menu Zoeken. Back Back Locaties Congrescentrum Amstelveen. Facebook logo 0. Congres en vergadercentra. 1181 ZX Amstelveen. Tel: 020 645 3545. Ga naar de website. Ga naar de website. Decor en standbouw. Vervoer en verkeer. Presentatie en techniek. Tolk en vertaalbureaus.
Congrescentrum in Amstelveen.
Of je nu een luxe congrescentrum zoekt in Amstelveen of een kleinschalig congreshotel net buiten de stad, bij ons zit je altijd goed! Wat je dacht je bijvoorbeeld van het NBC congrescentrum in Nieuwegein? Bij meetings vind je de mooiste locaties voor het organiseren van een conferentie in Amstelveen voor de scherpste prijs.
Congrescentrum Amstelveen op congres-info.nl.
Klik hier voor meer informatie. De 1 manier om de beste congresbedrijven te vinden in uw regio. Alle congresbedrijven In de regio.: De 1 manier om de beste congresbedrijven te vinden in uw regio. 1181 ZX Amstelveen. tot 250 personen.
Congrescentrum Amstelveen Sandbergplein 24 1181 ZX amstelveen.
Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle nieuwtjes uit de branche? Schrijf u in op onze nieuwsbrief door uw email adres in te vullen en op inschrijven" te klikken. Meeting Magazine is een uitgave van Van Munster Media Groep.

Contacteer ons