Meer resultaten voor fries congrescentrum

fries congrescentrum
Oldtimerbeurs Klassieker Drachten.
DRACHTEN In het Fries Congrescentrum aan de Oprijlaan in Drachten vindt dit weekend een oldtimerbeurs plaats. In de ruim opgezette beurs staan enkele honderden gerestaureerde en originele klassiekers en oldtimers. Tevens is er een beurs met onderdelen, kleding en diverse accessoires.
glas
DRACHTEN Fries Congrescentrum moet dokken voor extra activiteit Drachtster Courant.
De Miniatuurbeurs die het Fries Congrescentrum Drachten hield op 8 oktober was dit jaar al de veertiende activiteit waarvoor een ontheffing werd aangevraagd. Het Congrescentrum had er dit jaar al dertien gehouden, terwijl volgens de regels slechts twaalf zijn toegestaan.
zondag tv gids
Fries congrescentrum Drachten B.V. in Drachten Hotel Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Fries Congrescentrum Drachten. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Fries congrescentrum Drachten B.V. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Fries congrescentrum Drachten B.V.
adverteren op google
Fries Congrescentrum Drachten Drachten Locaties.nl.
Alle locaties voor feesten, evenementen, meetings en vergaderingen. Fries Congrescentrum Drachten. 9205 BZ Drachten. t toon telefoonnummer. t 0512 330 254. Locatie op kaart. Elke gelegenheid een locatie. Boerderijen, hoeves molens. Clubs en discotheken. Partyschepen en rederijen. Musea en Galerien.
bosch wasmachine
Kostbaar blik op Oldtimerbeurs in Fries Congrescentrum Drachtster Courant.
Kostbaar blik op Oldtimerbeurs in Fries Congrescentrum. Door Fokke Wester. Laatste update: 1 april 2018 om 01.53 uur. Dit weekeinde is de derde Oldtimerbeurs Klassieker Drachten in het Fries Congrescentrum in Drachten. Fotograaf Harry van der Linde maakte vanmiddag even een rondje langs het glimmende blik.
Evenementen in Drachten: Fries Congrescentrum Drachten Uitagenda.
Het FCD beschikt over twee bars, eigen keukens, 12 hotelkamers en congresruimtes met de modernste audiovisuele middelen. Evenementen in Drachten: Fries Congrescentrum Drachten, Oprijlaan 3, 9205 BZ Drachten Evenementen, uitagenda, uitgaan, uitgids, uittip, caf├ęs, restaurants en theater van Drachten. Cafe Smuke Hoek. Evenementen van Fries Congrescentrum Drachten.
Fries Congrescentrum Drachten Startpagina Facebook.
Fries Congrescentrum Drachten heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd. Zaterdag 19 mei is het zover, de 4e editie van het Poppen huizen, miniaturen en berenbeurs dat zal plaats vinden in het Fries Congrescentrum te Drachten. 1500m2 vol met standhouders die poppen en beren zullen aanbieden.
Er zijn geen evenementen gevonden voor fries-congrescentrum-drachten.
Voeg evenement gratis toe Log in Registreer Partners Contact. Clinic / Cursus. Eventing / Cross-country. Draf en rensport. Er zijn geen evenementen gevonden voor fries-congrescentrum-drachten. In de buurt. C.H de Wolden 2018. SK Tolbert, Tolbert. TOPS INTERNATIONAL ARENA. Eventing Emmeloord 2018.
Nieuws: Fries Congrescentrum Drachten krijgt nieuwe exploitant.
Samen met zijn echtgenote, Sylvia Brandsma Voogdt, hoopt hij de komende jaren het Fries Congrescentrum Drachten tot verdere bloei te brengen. Onder leiding van Johan Brandsma is het Fries Congrescentrum in Drachten een vergader en evenementenbedrijf geworden met een scala aan mogelijkheden.
Home.
Met een prachtige evenementenhal een groot buitenterrein en het zalencomplex heeft u genoeg mogelijkheden om een succesvol evenement te organiseren. Het Fries Congrescentrum Drachten beschikt over een evenementenhal van 5500 m2, 150 stallen, een binnen rijbaan, 3 buite rijbanen, stapmolen en 5 paardendouches.

Contacteer ons