Op zoek naar nbc congrescentrum?

nbc congrescentrum
NBC Congrescentrum, Nieuwegein.
Voor de deur van het NBC Congrescentrum bevinden zich 1.200 gratis parkeerplaatsen en 2 E-laad punten. Ook met het OV is het NBC gemakkelijk te bereiken. Met tram 60 en 61 ben je binnen 15 minuten bij het NBC vanaf Utrecht Centraal.
Muurstickers
NBC Congrescentrum @NBCongrescenter Twitter.
Bedankt, Twitter gebruikt dit om je tijdlijn te verbeteren. NBC Congrescentrum @ NBCongrescenter 14 feb. We vroegen Victor, onze eerste medewerker van de front-office wat er volgens hem nodig is voor een goed ontvangst en een goede bijeenkomst: http//: goo.gl/tcKybs pic.twitter.com/qzXeiRgLTQ.
millers juice
NBC Congrescentrum.
Uw congres, beurs of evenement is bij het NBC Congrescentrum dus in goede handen. Naast de flexibiliteit, gastgerichtheid en uitgebreide faciliteiten, is het NBC ook nog eens centraal gelegen aan diverse snelwegen en dus uitstekend bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer.
airco kopen
Alle vacatures Werken bij het NBC Congrescentrum.
Werken bij het NBC Congrescentrum. Heb jij het in je? AV en Technische dienst. Opbouw / afbouw. Sales en projecten. Over het NBC. AV en Technische dienst. Opbouw / afbouw. Sales en projecten. Over het NBC. Zit er iets voor je bij?
NBC Congrescentrum Nieuwegein Locaties.nl.
Alle locaties voor feesten, evenementen, meetings en vergaderingen. 3438 LC Nieuwegein. t toon telefoonnummer. t 030 602 6900. Volg NBC Congrescentrum op.: Capaciteit: 0 5000 personen. Locatie op kaart. Elke gelegenheid een locatie. Boerderijen, hoeves molens. Clubs en discotheken. Partyschepen en rederijen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
NBC Congrescentrum Nieuwegein locaties meetings.nl.
Daarnaast blijven wij als locatie continu innoveren op het gebied van techniek en andere faciliteiten. Ons team van ruim 140 collega's' ziet het als een uitdaging om uw verwachtingen te overtreffen! Wanneer mogen wij u ontvangen bij het NBC Congrescentrum?
Hotel nabij NBC Congrescentrum? Boek direct Bastion Hotels! Bastion-Hotels-wit. Feedback-icon.
Hotel NBC Nieuwegein. Perfecte locatie dichtbij het NBC Congrescentrum 25, km. Het NBC congrescentrum in Nieuwegein organiseert jaarlijks vele evenementen, congressen en beurzen. Je zoekt een hotel in de buurt van NBC congrescentrum? Bastion Hotel in Utrecht ligt op zeer korte afstand van het NBC Congrescentrum.
NBC Congrescentrum Nieuwegein The place to business.
Aftermovie NBC Experience 2018. Op 5 juni 2018 organiseerde het NBC Congrescentrum de NBC Experience voor nieuwe opdrachtgevers en relaties. Middels vijf verschillende tours maakten de gasten kennis met al onze afdelingen en ins en outs van het NBC. Uiteraard met veel eten en drinken.
Horecavacatures van NBC Congrescentrum.
De kans is groot dat onze medewerkers u bij naam kennen. De meesten werken namelijk al vele jaren bij het NBC Congrescentrum. Bovendien weten al onze medewerkers altijd precies welke gasten er in huis zijn en voor welke evenementen ze komen.

Contacteer ons