Op zoek naar nbc congrescentrum?

nbc congrescentrum
NBC Congrescentrum, the place to business Vergaderen Congres/Congres/Trouwen/Feest.
NBC Congrescentrum, the place to business. The place to business.EvenementenEen locatie vinden is makkelijk. Maar hoe moet het evenement eruit komen te zien? En welke hapjes wilt u de gasten aanbieden? Alles kan, maar het. Toevoegen aan favorieten. Vraag een offerte aan voor deze locatie!
miele droger
Maatwerk software: Offertegenerator NBC Congrescentrum.
IQ Leads Resultaten NBC congrescentrum. Online en offline business aan elkaar koppelen. NBC the place to do business, luidt de slogan van het NBC. Het NBC Congrescentrum bevindt zich in Nieuwegein en biedt organisaties de mogelijkheid om congressen, vergaderingen, trainingen, examens, beurzen, borrels, seminars en feesten te organiseren.
airbnb amsterdam
Hotel nabij NBC Congrescentrum? Boek direct Bastion Hotels! Bastion-Hotels-wit. Feedback-icon.
Hotel NBC Nieuwegein. Perfecte locatie dichtbij het NBC Congrescentrum 25, km. Het NBC congrescentrum in Nieuwegein organiseert jaarlijks vele evenementen, congressen en beurzen. Je zoekt een hotel in de buurt van NBC congrescentrum? Bastion Hotel in Utrecht ligt op zeer korte afstand van het NBC Congrescentrum.
alcohol
Alle vacatures Werken bij het NBC Congrescentrum.
Werken bij het NBC Congrescentrum. Heb jij het in je? AV en Technische dienst. Opbouw / afbouw. Sales en projecten. Over het NBC. AV en Technische dienst. Opbouw / afbouw. Sales en projecten. Over het NBC. Zit er iets voor je bij?
NBC Congrescentrum, Nieuwegein.
Wij zetten de zaal graag in de opstelling die u wenst. Ligging en omgeving. Het NBC Congrescentrum is centraal gelegen, aan de rand van Utrecht, aan de snelwegen A2, A12, A27. We beheren 1.200 gratis parkeerplaatsen en met het openbaar vervoer bedraagt de reistijd 15 minuten vanaf het CS Utrecht.
NBC Congrescentrum Startpagina Facebook.
Conferentiecentrums in Nieuwegein. Plaatsen Nieuwegein Zakelijke dienstverlening NBC Congrescentrum. Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies. Chef's' nieuws Nieuwe foodcorners bij het NBC. Ombouw Grand Hall. Van één naar twee hallen.
Nieuwegein NBC Congrescentrum Smit Opleidingen Trainingen.
NBC is zeer goed te bereiken met de sneltram en heeft veel gratis parekeerruimte. Smit Opleidingen Trainingen. De Kooi 7. 4233 GP AMEIDE. T: 0183 60 05 20. Speciaal voor inspecteurs/keurmeesters.: Bij onze discussiegroep op LinkedIn kunt u discussies volgen en veel informatie uitwisselen met vakgenoten.
NBC Congrescentrum.
Register as emloyer. Advertising for non-members. Terms and Conditions. Vacatures: NBC Congrescentrum. 3438 LC Nieuwegein, Utrecht. Foto en video. do not remove dummy content. If you like to advertise on this website kindly contact us on info@xs2jobs.nl or click on employers.
NBC Congrescentrum Nieuwegein: The place to business.
Met 2 evenementenhallen, 35 zalen, een ruim aanbod aan innovatieve faciliteiten en een geweldige eigen keuken hebben we alles in huis om uw event tot een succes te maken. Maar het échte verschil bij het NBC Congrescentrum zit m in de mensen.
NBC Congrescentrum Nieuwegein locaties meetings.nl.
Daarnaast blijven wij als locatie continu innoveren op het gebied van techniek en andere faciliteiten. Ons team van ruim 140 collega's' ziet het als een uitdaging om uw verwachtingen te overtreffen! Wanneer mogen wij u ontvangen bij het NBC Congrescentrum?

Contacteer ons