Resultaten voor congrescentrum utrecht

congrescentrum utrecht
NBC Congrescentrum Nieuwegein The place to business.
De website van NBC Congrescentrum gebruikt analytische cookies en andere technieken en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te kunnen analyseren. Verder gebruiken wij tracking cookies waarmee wij jouw websitegedrag onderzoeken, de website verbeteren, markt en doelgroep analyses uitvoeren en voor het gebruik van social media en online advertentiemogelijkheden.
zaalverhuur utrecht
Cursus en vergadercentrum Domstad Cursus en vergadercentrum Domstad.
Cursus-en vergadercentrum Domstad in Utrecht biedt uw gasten uitstekende accommodatie voor kennisontwikkeling, deling en overdracht. Moderne functionele zalen en de centrale ligging ten opzichte van het Centraal Station maken CV Domstad tot een succesvol accommodatiecentrum. Lees meer over Domstad. Faciliteiten en catering.
Keyboost Vlaanderen
Unieke vergaderlocatie in Utrecht Vergadercentrum Vredenburg.
Vergaderen kan op verschillende manieren en aan allerlei wensen kan worden voldaan op onze vergaderlocatie in Utrecht. Kijk voor meer informatie over een zaal huren in Utrecht, catering, audiovisuele apparatuur en tarieven op onze website. Wilt u direct reserveren voor onze vergaderlocatie in Utrecht?
millers juice
Congrescentrum in de provincie Utrecht.
Of je nu een luxe congrescentrum zoekt in de provincie Utrecht of een kleinschalig congreshotel net buiten de stad, bij ons zit je altijd goed! Wat je dacht je bijvoorbeeld van het NBC congrescentrum in Nieuwegein? Bij meetings vind je de mooiste locaties voor het organiseren van een conferentie in de provincie Utrecht voor de scherpste prijs.
Congrescentrum Utrecht.
Op zoek naar een congrescentrum in de provincie Utrecht? Op Vergaderlocaties.nl vindt u altijd een geschikt congrescentrum. Een congrescentrum gevonden? Voeg het betreffende congrescentrum dan eenvoudig toe aan uw interesselijst of vraag er direct meer informatie over aan. Loenen aan de Vecht.
Conferentiecentrum Kaap Doorn Vergaderlocatie Doorn.
wat anderen zeggen. U zoekt een vergaderlocatie of conferentiecentrum in regio Utrecht? Kaap Doorn Conferentiecentrum is de ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten zoals trainingen, vergaderingen en cursussen. Vraag een offerte bij ons aan. U kunt snel een reactie van ons verwachten.
Congrescentrum Utrecht Gooiland Events.
Door onze centrale ligging in Midden Nederland zijn wij een prima alternatief voor een congrescentrum in Utrecht. Door onze naam worden wij vaak gezien als locatie voor events, de laatste jaren wordt Gooiland echter steeds meer als congrescentrum. Sinds kort is ons congrescentrum zelfs uitgebreid met het Grand Hotel Gooiland.
Congrescentrum Utrecht.
033 463 29 79. Uniek congrescentum in de provincie Utrecht. Op zoek naar een inspirerende locatie in Midden-Nederland voor het verzorgen van uw congres? Stadsklooster Mariënhof Amersfoort is meer dan 500 jaar oud en zeker een uitzonderlijke congreslocatie te noemen. In het voormalige kerkgedeelte bevinden zich nu twee grote ruimtes, één gedeelte voor het plenaire programma en het andere gedeelte voor ontvangsten. In totaal bieden wij plenair ruimte tot 240 personen. Daarnaast hebben wij nog eens 8 sub ruimtes met elk een eigen karakter en grootte. Ons team van jonge professionals hebben ruime ervaring met het organiseren en verzorgen van congressen. Laat ons een deel van de organisatie verzorgen of de gehele regie in handen geven. Voor ons is ieder congres een unieke aangelegenheid met een eigen sfeer en doel. Eten, drinken, licht, geluid, decor en meer, wij verzorgen het allemaal voor u. Wij hebben zin om dit samen met u te organiseren en gaan voor de totaalbeleving. Goed bereikbaar voor uw gasten. Uiteraard is het belangrijk dat het congrescentrum makkelijk te bereiken is en vindbaar voor uw gasten.
Evenementenhal Utrecht NBC Congrescentrum Nieuwegein.
Ben je op zoek naar een evenementenhal in Utrecht? Het NBC Congrescentrum beschikt over twee grote evenementenhallen voor zakelijke events tot 5.000 gasten. Makkelijk bereikbaar vanwege de centrale ligging naast snelwegen en OV. Neem contact op. Evenementenhal van 1.800 m 2.
Aristo Utrecht Aristo Accommodaties.
Vergaderlocatie en flexwerkplekken in Utrecht. Wil je een ruimte huren in Utrecht? Aristo Utrecht ligt naast NS Station Utrecht Lunetten. Mede door de centrale ligging en de uitstekende bereikbaarheid is Aristo Utrecht een geliefde accommodatie. Bij Aristo is jouw vergadering in Utrecht in goede handen.

Contacteer ons