Zoeken naar congrescentrum utrecht

congrescentrum utrecht
Aristo Utrecht Aristo Accommodaties.
Aristo Utrecht ligt naast NS Station Utrecht Lunetten. Mede door de centrale ligging en de uitstekende bereikbaarheid is Aristo Utrecht een geliefde accommodatie. Bij Aristo is jouw vergadering in Utrecht in goede handen. Of het nu gaat om het huren van een kleine zaal voor 5 collegas of een grote zaal voor 180 personen.
wasmachine
Conferentiecentrum Kaap Doorn Vergaderlocatie Doorn.
Alle apparatuur is aanwezig en werkend en u wordt door het gastvrije personeel op uw wenken bediend. Door de ligging op de Utrechtse Heuvelrug bij Utrecht in Midden Nederland is ons conferentiehotel voor iedereen goed te bereiken. Centraal en bosrijk gelegen.
cursus javascript
Congrescentrum in Nieuwegein installeert mega-videoscherm RTV Utrecht.
Radio M Utrecht. RTV Utrecht Panel. Congrescentrum in Nieuwegein installeert mega-videoscherm. Door de nieuwsredactie geplaatst: maandag 24 oktober 2016, 1145: uur update: 1223: uur. Foto: NBC Congrescentrum. NIEUWEGEIN Congrescentrum NBC in Nieuwegein heeft in de grote hal een elektronisch decor van ruim 180 vierkante meter genstalleerd.
nlp
Evenementenlocatie Utrecht Spant Congrescentrum.
06 5746 0510. Congrescentrum Spant Evenementenlocatie Utrecht. Door onze centrale ligging in Bussum worden wij vaak ingezet als evenementenlocatie nabij Utrecht. Spant is goed te bereiken vanuit heel Nederland, via zowel openbaar vervoer als met de auto. Onze evenementenlocatie vlakbij Utrecht ligt op loopafstand van station Bussum Zuid en heeft een goede aansluiting met de afrit van de snelweg A1.
slotenmaker rotterdam
MeetingDistrict Congrescentrum en partycentrum voor zaalverhuur in Utrecht.
Uitgebreide horeca, maar ook eigen catering mogelijk. Voor kleine en grote gezel-schappen hebben wij mooie sfeervolle vergaderzalen voor trainingen, break-out sessies of vergaderingen. Met onze multifunctionele zalen en kleinschalige opzet is ons congrescentrum sterk in congressen van 100 tot 550 personen.
Cursus en vergadercentrum Domstad Cursus en vergadercentrum Domstad.
Cursus en vergadercentrum Domstad. Cursus-en vergadercentrum Domstad in Utrecht biedt uw gasten uitstekende accommodatie voor kennisontwikkeling, deling en overdracht. Moderne functionele zalen en de centrale ligging ten opzichte van het Centraal Station maken CV Domstad tot een succesvol accommodatiecentrum. Lees meer over Domstad.
Congrescentrum Utrecht De Zilveren Vosch.
Voor alle tarieven van onze technische ondersteuning verwijzen wij u graag naar onze website. Wilt u graag in een sfeervolle en zakelijke ambiance een congres organiseren? De Zilveren Vosch is bij uitstek hét congrescentrum in Utrecht voor al uw bijeenkomsten.
NBC Congrescentrum Nieuwegein: The place to business.
Centraal gelegen en gratis parkeren. Ons congrescentrum ligt centraal bij Utrecht en is goed bereikbaar via diverse snelwegen. Ook via het openbaar vervoer zijn we eenvoudig bereikbaar, de tram stopt zelfs voor de deur. Bovendien kunt u bij ons gratis parkeren.
Congrescentrum Utrecht.
Op zoek naar een congrescentrum in de provincie Utrecht? Op Vergaderlocaties.nl vindt u altijd een geschikt congrescentrum. Een congrescentrum gevonden? Voeg het betreffende congrescentrum dan eenvoudig toe aan uw interesselijst of vraag er direct meer informatie over aan. Loenen aan de Vecht.
Congrescentrum Figi Zeist de ideale congres locatie in Utrecht.
CONGRESCENTRUM Janneke 2017-09-13T1135470000.: Congressen, vergaderen, events en feesten. Hotel Theater Figi is een multifunctionele evenementenlocatie in het hart van Nederland. Het derde generatie familiebedrijf staat al 150 jaar voor gastvrijheid. Hotel Theater Figi onderscheidt zich door de warme en stijlvolle sfeer waarin je, evenals je gasten, je direct thuis zal voelen. De enthousiaste eventplanners helpen je graag bij het uniek maken van jouw evenement. Bijvoorbeeld door proactief met u meedenken om van uw congres een succes te maken. Ons team staat klaar om alle vragen te beantwoorden of vraag direct en gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan. Figi heeft vier grote congreszalen, met het pronkstuk: de Hendrik Marsmanzaal. Figi heeft zeventien vergader en eventzalen, zo is er altijd een geschikte zaal voor uw gezelschap. Catering en meer. In Figi is veel mogelijk, denk aan de aankleding, audiovisueel en catering op maat. Congres en conferentiehotel Figi in Zeist. De centrale locatie van Figi in Utrecht Midden-Nederland is ideaal voor congressen en vergaderingen.

Contacteer ons