Meer resultaten voor congrescentrum eindhoven

congrescentrum eindhoven
Congrescentrum Wikipedia.
Vaak is er een hotelfunctie, of is het congrescentrum daaruit voortgekomen. Ook andere locaties die actief zijn op de markt van grootschalige evenementen, hebben een congrescentrum. Daarbij valt te denken aan ondernemingen als de RAI in Amsterdam en Brussels Expo in Brussel.
airbnb contact
Hotel regio Eindhoven Meetings Events Kapellerput.
RT @HeezeLeende24nl: Kapellerput brengt stukje Glow naar Heeze https//t.co/Ff1Qy2uBu0: @Kapellerput glow heeze. 08 November, 1008.: RT @HeezeLeende24nl: Glow met Forbidden Colours bij Kapellerput https//t.co/DLwMT1ROYk: @Kapellerput glow. 06 November, 1923.: RT @GlowEindhoven: Teaser GLOW online én op de schermen in Eindhoven.
douchedeur
Conference center.
Een conferentie organiseren of bijwonen in het congrescentrum van de High Tech Campus Eindhoven staat garant voor een inspirerende ervaring. De moderne en lichte architectuur van het congrescentrum geeft u de vrijheid een eigen, unieke ambiance te creëren. Het conferentiecentrum is gelegen aan het water en is gehuisvest te midden van meer dan 160 innovatieve campusbedrijven.
groepsaccommodatie brabant
Aristo Eindhoven Aristo Accommodaties.
Vergaderlocatie en flexwerkplekken in Eindhoven. Wil je een ruimte huren in Eindhoven? Aristo Eindhoven bevindt zich op loopafstand van het NS Station en je kunt gemakkelijk en betaalbaar parkeren. Aristo Eindhoven is gevestigd in het bruisende hart van de Brainport-regio, midden in het centrum van Eindhoven.
Congreslocaties in Eindhoven Noord-Brabant Locaties.nl.
Bekijk, vergelijk en vind gemakkelijk de juiste congreslocatie voor uw congres in Eindhoven. Locaties.nl helpt u om snel en gemakkelijk een congreslocatie in Eindhoven te vinden. Sla uw favoriete locaties op in uw account en deze worden direct gesynchroniseerd met de Locaties app.
Glorieuxpark Eindhoven Conferentiecentrum Eindhoven.
Conferentiecentrum Eindhoven is een unieke locatie voor vergaderen, trainingen, workshops, koffietafels, vieringen, seminars, symposia, concerten, filmvertoningen en exposities, gevestigd in een voormalige kloosterkapel uit 1952 die in 2011 volledig is verbouwd tot conferentiecentrum. Het centrum beschikt over een auditorium met professionele audiovisuele inrichting en twee modern uitgeruste zalen.
Congrescentrum Eindhoven? Vind het op DNLS!
Waar kunt u beter uw congres houden dan bij een gespecialiseerd congrescentrum in Eindhoven. DNLS heeft de beste in een overzicht geplaatst. Zo vindt u dus gemakkelijk een congrescentrum in Eindhoven voor uw congres. Bent u toe aan iets anders?
Conferentiecentrum Eindhoven Homepage.
Conferentiecentrum Eindhoven is een unieke locatie voor vergaderingen, trainingen, workshops., bedrijfspresentaties, seminars, symposia, concerten, filmvertoningen en exposities. De in 2011 volledig gemoderniseerde voormalige kloosterkapel uit 1952 vindt u op het Glorieuxpark, een prachtige groene enclave net buiten het centrum van Eindhoven.
Euregionaal Congresburo Congressen, symposia, studiedagen.
Landelijk Symposium KOPP: een levensfasegerichte benadering. 11 mei 2016 Utrecht. Landelijke Studiedag Dubbel en triple diagnose: psychiatrie, verslaving en LVB. 25 mei 2016 Eindhoven. Landelijke Studiedag Externaliserend gedrag bij kinderen en jongeren. 21 april 2016. Landelijk Symposium KOPP: een levensfasegerichte benadering.
Congrescentrum Eindhoven. De mooiste congrescentra in en nabij Eindhoven. BuitenBusiness.nl.
Een congrescentrum in Eindhoven of omgeving. Op zoek naar een inspirerend congrescentrum in de regio EindhovenWe hebben alvast de meest inspirerende congrescentra in Eindhoven en omgeving voor je op een rijtje gezet. Via deze site vind je snel en makkelijk de allermooiste congreslocatie in Eindhoven.

Contacteer ons