Zoeken naar congrescentrum eindhoven

congrescentrum eindhoven
Uniek congrescentrum in Eindhoven? 040 Congres Events.
Break out lounge. Het meest veelzijdige congrescentrum in Eindhoven. Bent u op zoek naar een uniek congrescentrum in Eindhoven? Het 040 Congress Events is dé ideale locatie voor uw congres, event, expositie of bijeenkomst. Het congrescentrum biedt u naast een uitmuntende service.;
bosch wasmachine
Congreslocaties in Eindhoven DNLS.
Doordat Eindhoven een eigen vliegveld heeft is deze stad ook een ideale basis voor internationale congressen. Uiteraard zijn er ook vele congreslocaties in Eindhoven welke geschikt zijn voor kleinschalige congressen. Voor elk congres is er wel een congreslocatie in Eindhoven te vinden.
zaalverhuur eindhoven
Congreslocaties in Eindhoven Noord-Brabant Locaties.nl.
Bekijk, vergelijk en vind gemakkelijk de juiste congreslocatie voor uw congres in Eindhoven. Locaties.nl helpt u om snel en gemakkelijk een congreslocatie in Eindhoven te vinden. Sla uw favoriete locaties op in uw account en deze worden direct gesynchroniseerd met de Locaties app.
bosch wasmachine
Conferentiecentrum Eindhoven.
Evenementenlocatie van de High Tech Campus Eindhoven. Het conferentiecentrum biedt alle faciliteiten van een volwaardige evenementenlocatie. Van het huren van een congresruimte tot het aanpassen van verschillende vergaderzalen aan uw wensen; het congrescentrum is volledig aan te passen aan uw beoogd publiek.
zaalverhuur eindhoven
Home.
Met een gemiddeld rapportcijfer 9 maakt het Evoluon haar reputatie als het congrescentrum van Eindhoven meer dan waar. Sfeerimpressie van het Evoluon Eindhoven. Neem een kijkje in ons iconisch pand. 040 250 46 20. Noord Brabantlaan 1A. 5652 LA Eindhoven.
Conferentiecentrum Eindhoven Homepage.
Conferentiecentrum Eindhoven is een unieke locatie voor vergaderingen, trainingen, workshops., bedrijfspresentaties, seminars, symposia, concerten, filmvertoningen en exposities. De in 2011 volledig gemoderniseerde voormalige kloosterkapel uit 1952 vindt u op het Glorieuxpark, een prachtige groene enclave net buiten het centrum van Eindhoven.
Congrescentrum Eindhoven. De mooiste congrescentra in en nabij Eindhoven. BuitenBusiness.nl.
Een congrescentrum in Eindhoven of omgeving. Op zoek naar een inspirerend congrescentrum in de regio EindhovenWe hebben alvast de meest inspirerende congrescentra in Eindhoven en omgeving voor je op een rijtje gezet. Via deze site vind je snel en makkelijk de allermooiste congreslocatie in Eindhoven.
Congrescentrum Eindhoven? Vind het op DNLS!
Waar kunt u beter uw congres houden dan bij een gespecialiseerd congrescentrum in Eindhoven. DNLS heeft de beste in een overzicht geplaatst. Zo vindt u dus gemakkelijk een congrescentrum in Eindhoven voor uw congres. Bent u toe aan iets anders?
Hotel NH Eindhoven Conference Centre Koningshof: boek uw hotel in Eindhoven.
Locht 117 5504 RM Veldhoven Eindhoven Nederland. NH Eindhoven Conference Centre Koningshof bevindt zich in een buitenwijk van Veldhoven en is geschikt voor zakenreizigers. Met de bus bent u binnen 15 minuten in Eindhoven de stad die bekend staat als de Silicon Valley van Europa.
Conference center.
Een conferentie organiseren of bijwonen in het congrescentrum van de High Tech Campus Eindhoven staat garant voor een inspirerende ervaring. De moderne en lichte architectuur van het congrescentrum geeft u de vrijheid een eigen, unieke ambiance te creëren. Het conferentiecentrum is gelegen aan het water en is gehuisvest te midden van meer dan 160 innovatieve campusbedrijven.

Contacteer ons