Op zoek naar vergaderen leeuwarden?

vergaderen leeuwarden
Exclusieve vergaderlocatie Leeuwarden Uniek Luxe.
Om de markers te zien selecteer eerst een plaats. Wellicht ook interessant voor u? Bekijk hier de vergaderruimte in Neer. Over deze pagina. Exclusieve vergaderlocaties in Leeuwarden voor een goede meeting? Bij ons vindt u een exclusieve vergaderlocatie in Leeuwarden.
led licht
Vergaderen in Leeuwarden.
Of je nu met 200 personen in het centrum wilt vergaderen of een vergadering inclusief lunch wilt, bij meetings zit je altijd goed. Kijk hieronder voor een compleet overzicht van al onze locaties die geschikt zijn voor vergaderen met eventueel een overnachting in Leeuwarden.
grote bestanden versturen
Vergaderlocatie in Leeuwarden? In een prachtig pand aan de gracht!
Vergaderen in Leeuwarden doet u in de Emmastate. Het pand staat in het hart van Leeuwarden én is een rijksmonument. Vergaderruimte huren kan op allerlei manieren worden ingevuld. Vergaderen in het Koepeltheater is alleen geschikt voor grote groepen of wanneer u meerdere ruimtes nodig heeft.
kassa kopen
Vergaderruimte Leeuwarden. De meest inspirerende vergaderruimtes in Leeuwarden. BuitenBusiness.nl.
Goed en goedkoop. Wanneer wil je vergaderen? Op zoek naar een vergaderruimte in de regio Leeuwarden? Wij hebben de meest bijzondere en inspirerende vergaderruimtes in Leeuwarden voor je geselecteerd en hieronder op een rijtje gezet. Vind snel en makkelijk de meest inspirerende vergader ruimte in de regio Leeuwarden via onze uitgebreide zoekpagina.
Vergaderlocaties Leeuwarden. Unieke vergader locaties BuitenBusiness.nl.
Neem dan contact met ons op, we helpen je graag en kostenloos met het vinden van mooie vergaderlocaties in Leeuwarden. Gevonden inspiratie-locaties voor: Leeuwarden 16. Toevoegen aan favorieten Verwijderen uit favorieten. Vergaderen in het Kerkje van Achlum Achlum, Friesland 23km.
Vergaderen in Boutique Hotel Catshuis Leeuwarden Friesland.
Vergaderen in Boutique Hotel Catshuis Leeuwarden Friesland admin 2018-07-14T1709190000.: Stijlvol vergaderen op een mooie locatie doet u in Boutique Hotel Catshuis. Of eerst rondkijken? Of eerst rondkijken? Bijzonder vergaderen in Boutique Hotel Catshuis. De beste ideeën ontstaan in een inspirerende omgeving.
Spreekkamer De Fabriek Leeuwarden.
This iframe contains the logic required to handle Ajax powered Gravity Forms. Liever zelf mailen of bellen? a 058 3030 490. Meer informatie en reserveren? 058 3030 490. Cursus / vergaderruimtes. Trainings / oefenruimtes. 058 3030 490. De Fabriek Leeuwarden.
Originele vergaderlocatie in Leeuwarden nodig?
Vergaderlocaties in Leeuwarden. Bij meetings vind je altijd een unieke vergaderlocatie in Leeuwarden. Wat dacht je van groen vergaderen op een duurzame vergaderlocatie? Wil je midden in het centrum van Leeuwarden of toch liever landelijk vergaderen op een prachtig landgoed?
Vergaderlocatie Leeuwarden.
Schepen en rederijen. Bent u aan het orinteren voor een vergaderlocatie in Leeuwarden? Op Vergaderlocaties.nl vindt u eenvoudig een sfeervolle vergaderlocatie in regio Leeuwarden. U kunt onderstaand kiezen voor een vergaderlocatie in Leeuwarden en in de directe omgeving van Leeuwarden.
Vergaderen in Leeuwarden Post-Plaza Hotel Grand Café Friesland.
Kom je meerdere dagen bij ons vergaderen of overnachten en ben je nog opzoek naar een leuke activiteit voor tijdens je familie of vrienden weekend, personeelsuitje, bijeenkomst of teambuilding? MEER INFO ACTIVITEITEN. Heb je een vraag, wil je een reservering maken of gewoon even bijkletsen? Bel ons op 058-2159317 of stuur een prachtige email naar info@post-plaza.nl. We zien naar je uit! 10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering. Post-Plaza Hotel Tweebaksmarkt 25-27 8911 KW Leeuwarden 31 058 215 93 17 info@post-plaza.nl.

Contacteer ons