Op zoek naar congrescentrum drachten?

congrescentrum drachten
Vlooienmarkt in Fries Congrescentrum Drachten.
DRACHTEN In de grote hal van het Fries Congrescentrum in Drachten wordt zondag 12 februari van 10.00 tot 17.00 uur weer de eerste grote binnenvlooienmarkt van dit jaar gehouden, georganiseerd door KIWO Evenementen. Alle tweehonderd standplaatsen zijn alweer bezet. Grote vlooienmarkt in Fries Congrescentrum in Drachten.
inbouw vaatwasser
Occasionshows in het Noorden Drachten.
Tijd voor een bezoek aan de horecagelegenheid van het Fries Congrescentrum Drachten. Hier kan een ieder even bijkomen onder het genot van een kop koffie, desgewenst is het mogelijk een heerlijk vers broodje te nuttigen. Beleef de Occasionshow Drachten 27 t/m 29 oktober 2016. Fries Congrescentrum Drachten.
Airbnb
Fries Congrescentrum Drachten Drachten Locaties.nl.
Alle locaties voor feesten, evenementen, meetings en vergaderingen. Fries Congrescentrum Drachten. 9205 BZ Drachten. t toon telefoonnummer. t 0512 330 254. Locatie op kaart. Elke gelegenheid een locatie. Boerderijen, hoeves molens. Clubs en discotheken. Partyschepen en rederijen. Musea en Galerien.
handschoenen dames
Er zijn geen evenementen gevonden voor fries-congrescentrum-drachten.
Voeg evenement gratis toe Log in Registreer Partners Contact. Clinic / Cursus. Eventing / Cross-country. Draf en rensport. Er zijn geen evenementen gevonden voor fries-congrescentrum-drachten. In de buurt. Demonstratie paardenreddingboot Ameland. Regio Kampioenschappen 2018 Springen paarden. Start verrichtingsonderzoek tuigpaardhengsten, Ermelo.
Evenementen in Drachten: Fries Congrescentrum Drachten Uitagenda.
Het FCD beschikt over twee bars, eigen keukens, 12 hotelkamers en congresruimtes met de modernste audiovisuele middelen. Evenementen in Drachten: Fries Congrescentrum Drachten, Oprijlaan 3, 9205 BZ Drachten Evenementen, uitagenda, uitgaan, uitgids, uittip, cafés, restaurants en theater van Drachten. Cafe Smuke Hoek.
Fries Congrescentrum Drachten Startpagina Facebook.
In het Fries congrescentrum in Drachten vindt de grootste pony en paardenveiling plaats met een collectie van 100 ponys en paarden! Graag dit bericht delen want zeg nou zelf; Hoe" meer zielen, hoe meer vreugd. Fries Congrescentrum Drachten heeft een foto van Indoor Drachten gedeeld: feestelijk bij Indoor Drachten.
Fries Congrescentrum Brocante landelijke markt Drachten.
In een prachtig complex met een scale aan mogelijkheden worden onze markten georganiseerd in het Friescongrescentrum te Drachten. Naast hun verzorging van de catering zal er ditmaal in de evenementenhal een ruim terras en verspreid over de markt ook aantal foodstands aanwezig zijn. Oprijlaan 3 9205 BZ Drachten. google maps/Fries Congrescentrum Drachten.
Nieuws: Fries Congrescentrum Drachten krijgt nieuwe exploitant.
Samen met zijn echtgenote, Sylvia Brandsma Voogdt, hoopt hij de komende jaren het Fries Congrescentrum Drachten tot verdere bloei te brengen. Onder leiding van Johan Brandsma is het Fries Congrescentrum in Drachten een vergader en evenementenbedrijf geworden met een scala aan mogelijkheden.
Welkom bij het meest multifunctionele centrum van Noord-Nederland.
Welkom bij het meest multifunctionele centrum van Noord-Nederland. Centraal in de drie noordelijke provinciën ligt op nog geen 800 meter van de A7 het Fries Congres en Evenementencentrum Drachten. Deze, in het landelijke groen gelegen, locatie heeft duizend en één mogelijkheden.
Indoor Drachten Indoor Drachten.
Winnaar 2017 Lodewijk Assurantiën Grote Prijs Marc Houtzager met Sterrehof's' Calimero. Ook in 2018 Indoor Drachten. Van 11 tot en met 21 januari 2018 staat het Fries Congrescentrum in Drachten weer 2 weken in het teken van de internationale paardensport.

Contacteer ons