Op zoek naar hotel leeuwarden van der valk?

hotel leeuwarden van der valk
Van der Valk Hotel Leeuwarden Hotel Leeuwarden.
Sfeervol dineren in ons gezellige Martinus restaurant, brunchen op zondag of een lekker ontbijtje als begin van de dag. Hotel Leeuwarden werkt met verse en seizoensgebonden producten welke met liefde worden bereid door onze keukenbrigade. Kom genieten in h et traditionele Valk Restaurant met een modern tintje.
hotel schiphol
Van der Valk Hotel Leeuwarden Startpagina Facebook.
13 januari 2018. Van der Valk Hotel Leeuwarden zag er vanavond vanaf de weg gezien al prachtig uit en eenmaal binnen sta je in een mooie strakke ruime hal met links het restaurant plus de bar en rechts de receptie.
valk huren sneek
Hotel Leeuwarden Valk Exclusief.
Tel 058-8200100 E-mailadres. Gloednieuw en net geopend! Geniet van een overnachting in het nieuwste Van der Valk Hotel Leeuwarden. Breng een bezoek aan de historische binnenstad en ontdek de activiteiten tijdens de Culturele Hoofdstad 2018. 1x Overnachting in een Comfort kamer.
hotel schiphol
Hotel Van der Valk Leeuwarden Nederland Leeuwarden Booking.com.
Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie. Scoort hoog op hygiƫne Van der Valk Leeuwarden ligt op 5 km van het centrum van Leeuwarden. Het hotel biedt kamers met airconditioning, een eigen badkamer en een balkon of een terras, en gratis parkeergelegenheid op het terrein.
hotel schiphol
Van der Valk Hotel Restaurant Hardegarijp Leeuwarden.
Mijn Valk Account. Wanneer u een Valk Loyal account heeft en bij ons overnacht, dan spaart u automatisch voor korting op uw volgende verblijf. 31 511 47 57 00 31 511 47 57 00 24u bereikbaar lokaal tarief. Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden.

Contacteer ons