Resultaten voor hotel post plaza leeuwarden

hotel post plaza leeuwarden
leeuwarden - Nagelstudio in Harmelen!
2018 Tamara's' Nails Uw nagelstudio in Harmelen, Montfoort, Vleuten Utrecht. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
Hotel Post-Plaza Hotel en Grand Café in Leeuwarden Nederland Reviewcijfer: 8.5 Zoover.
Onlangs keek ik op de website van Post Plaza en als je je daar inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je ook 10 procent korting op een overnachting. Nu voel ik mij helemaal afgescheept. Een rare manier van omgaan met gasten voor zo'n' mooi ingericht hotel. Gereisd met partner in december 2017. Prachtig hotel in voormalig postkantoor. Prachtig hotel op loopafstand van het leuke centrum van Leeuwarden.
millers juice
Hotel Leeuwarden Post-Plaza Hotel Grand Café Friesland.
Post-Plaza Hotel Tweebaksmarkt 25-27 8911 KW Leeuwarden 31 058 215 93 17 info@post-plaza.nl. VACATURES AGENDA Reviews Contact Sitemap LEEUWARDEN CULTURELE HOOFDSTAD 2018 PRIVACY VERKLARING Instagram voorwaarden Uniforme Voorwaarden Horeca. Hotelwebsite by: BeCurious Hotel Internet Marketing. 10% korting op je boeking!
professionele koffiemachine
Post-Plaza Hotel Grand Café Weekendjeweg.nl.
Zeer comfortabel hotel in het centrum Leeuwarden. Post-Plaza Hotel Grand Café ligt in het centrum van de Friese hoofdstad Leeuwarden. Het luxe hotel is in 2015 verbouwd en heeft een moderne, hip-stoere uitstraling gekregen. De ligging in een voormalig bankgebouw en het oude postkantoor is echt uniek.
airco kopen
Post-Plaza Hotel Grand Café Leeuwarden, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
De ligging van Post Plaza is heerlijk centraal, in een omgeving die bol staat van de mooie historische panden. De buitenkant van het hotel is al indrukwekkend, vooral het deel waar het restaurant zit springt in het oog. De entree van het hotel is iets. Antwoord van Annelies D, Director of Sales bij Post-Plaza Hotel Grand Café Gereageerd 5 dagen geleden. Beste Marian, Wat een uitgebreide review, fantastisch om te lezen en jullie ervaring te mogen ontvangen. Zoals je kan begrijpen is Leeuwarden de afgelopen dagen overspoeld door enthousiaste toeristen en gasten die speciaal voor de stad én voor de reuzen van Royal deluxe zijn gekomen.
Hotelarrangementen Leeuwarden Post-Plaza Hotel Grand Café Friesland.
Post-Plaza Hotel Tweebaksmarkt 25-27 8911 KW Leeuwarden 31 058 215 93 17 info@post-plaza.nl. VACATURES AGENDA Reviews Contact Sitemap LEEUWARDEN CULTURELE HOOFDSTAD 2018 PRIVACY VERKLARING Instagram voorwaarden Uniforme Voorwaarden Horeca. Hotelwebsite by: BeCurious Hotel Internet Marketing. 10% korting op je boeking!
Ben je een mens of een robot? trivago.
Klik op het onderstaande vakje om te bewijzen dat u geen robot bent en naar trivago te gaan. Neem contact met ons op via: info@trivago.nl. In een ogenblik zult u worden teruggeleid naar trivago. Kies uw land. Kesselstraße 5 7, 40221 Düsseldorf, Duitsland. Mobiele apps vind je hotel onderweg.
Post-Plaza Hotel Grand Caf Nederland Leeuwarden Booking.com.
Station Leeuwarden Camminghaburen. Leuk, maar nog niet helemaal zeker? Toon vergelijkbare accommodaties. Wat gasten het best vonden.: een fantastisch hotel in het voormalige postkantoor. Het thema post is tot in de kleinste details doorgevoerd. Het hotel bevindt zich op een rustige locatie midden in de oude binnenstad.
Post-Plaza Hotel in Leeuwarden de beste aanbiedingen!
Is deze vol, dan vind je op 10 minuten lopen een parkeergarage. Post-Plaza Hotel ligt in een rustige straat, op 2 minuten loopafstand van het stadscentrum. Leeuwarden is de gezellige hoofdstad van Friesland en rijk aan mooie bezienswaardigheden, interessante musea en leuke winkels.
Hotels.com Deals Discounts for Hotel Reservations from Luxury Hotels to Budget Accommodations.
7 Post-Plaza Hotel Grand Café, Leeuwarden, Superior tweepersoonskamer, Badkamer. 8 Post-Plaza Hotel Grand Café, Leeuwarden, Familiekamer, Badkamer. 9 Post-Plaza Hotel Grand Café, Leeuwarden, Ingang van hotel. 10 Post-Plaza Hotel Grand Café, Leeuwarden, Buitenkant. 11 Post-Plaza Hotel Grand Café, Leeuwarden, Voorkant hotel avond/nacht.

Contacteer ons