Resultaten voor hotel postkantoor leeuwarden

hotel postkantoor leeuwarden
leeuwarden - Nagelstudio in Harmelen!
2018 Tamara's' Nails Uw nagelstudio in Harmelen, Montfoort, Vleuten Utrecht. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
Hotel Post-Plaza Hotel en Grand Café in Leeuwarden Nederland Reviewcijfer: 8.5 Zoover.
Prachtig hotel in voormalig postkantoor. Sacha Wessels, 5-1-2018 Rapporteren. Prachtig hotel op loopafstand van het leuke centrum van Leeuwarden. In het hotel is ook een Grand Café te vinden met koffiebranderij. Je kunt hier heerlijk ontbijten, lunchen, borrelen en dineren.
australie rondreis
Post-Plaza Hotel Grand Café Leeuwarden, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Wat is dit goed gedaan! Het Oude Postkantoor is omgebouwd tot een hotel en Grand Café. Natuurlijk zijn er dan beperkingen in zo'n' oud pand, maar wij vonden dat het met smaak was opgeknapt en ingericht! We hadden een arrangement met twee keer ontbijt en. 6 dagen geleden beoordeeld. Matras te zacht. De kamer was niet al te groot, doch het bed was slecht. Reden van dit oordeel is de matras, die veel te zacht was. Het hotel ligt gunstig in het centrum van Leeuwarden, nadeel betaald parkeren op ca.
bosch wasmachine
Post-Plaza Hotel Grand Caf Nederland Leeuwarden Booking.com.
Post-Plaza Hotel Grand Café bevindt zich in het centrum van Leeuwarden. Na de renovatie en restauratie van het oude postkantoor is Post-Plaza Hotel Grand Café omgetoverd tot een plek waar gasten in een historische sfeer kunnen verblijven. De hotelkamers bevinden zich in het oude postkantoor in de oude Gratama Bank.
adverteren op google
Hotel Post-Plaza Hotel, Leeuwarden trivago.nl. trivago. trivago.
Over Post-Plaza Hotel. Post-Plaza Hotel Grand Café is een unieke plek in het centrum van Leeuwarden. Het kloppend hart van het hotel is het Grand Café, gevestigd in het voormalig Postkantoor met diverse details van toen en nu. De barista brandt hier zijn eigen koffiebonen en je kunt er terecht voor het ontbijt, lunch, borrel en diner.
Post-Plaza Hotel Grand Café Weekendjeweg.nl.
Bekijk prijzen en beschikbaarheid. Post-Plaza Hotel Grand Café ligt in het centrum van de Friese hoofdstad Leeuwarden. Het luxe hotel is in 2015 verbouwd en heeft een moderne, hip-stoere uitstraling gekregen. De ligging in een voormalig bankgebouw en het oude postkantoor is echt uniek.

Contacteer ons