Zoeken naar wtc expo

wtc expo
Tarieven en online kaartverkoop WTC Hobby Vrije tijd. Tarieven en online kaartverkoop WTC Hobby Vrije tijd.
Kinderen t/m 12 jaar: Gratis. Hiernaast kunt u online kaarten bestellen voor Hobby Vrije tijd in het WTC Expo Leeuwarden. Met het online bestellen van entreekaarten bent u voordeliger uit en hoeft u bovendien niet meer in de rij te staan bij de kassas.
douchedeur
Caravana Alles voor uw kampeervakantie! Bezoek de Caravana, de grootste kampeerbeurs van Nederland.
een stand op de Caravana? Van donderdag 17 t/m dinsdag 22 januari 2019 beleef je de ultieme kampeersfeer in het WTC Expo in Leeuwarden. Caravana pakt uit met caravan en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends.
wasmachine
28ste Boot Holland van start in WTC Expo Leeuwarden Omrop Fryslân.
28ste Boot Holland van start in WTC Expo Leeuwarden. 09 feb 2018 1640.: Foto: Omrop Fryslân, Jan Dirk de Haan. Foto: Omrop Fryslân, Jan Dirk de Haan. De 28ste editie van Boot Holland is vrijdagmiddag van start gegaan in het WTC Expo in Leeuwarden.
dopper bedrukken
De Stormruiter WTC Expo Leeuwarden Officieel verkooppunt Ticketpoint.
Prijzen zijn inclusief 200, servicekosten per ticket. Afhankelijk van uw verzendwijze wordt 175, E-ticket of 275, tickets per post per order berekend aan betaal-/verzendkosten. 2018-10-04 200000: 2018-10-04 230000: Europe/Amsterdam De Stormruiter WTC Expo Leeuwarden. WTC Expo Leeuwarden. vrijdag 05-10-2018 2000.:
WTC Expo Leeuwarden.
WTC Expo is met de volledigheid van haar faciliteiten de perfecte ontmoetingsplaats voor het bedrijfsleven en biedt alle mogelijkheden voor elke bijeenkomst of evenement. Het WTC Expo organiseert en faciliteert hoogwaardige beurzen, evenementen, congressen en vergaderingen in een multifunctioneel WTC complex en streeft naar een veelzijdig aanbod.
Racing EXPO De Auto Motorsport, Design en Tuningbeurs! Racing EXPO De Auto Motorsport, Design en Tuningbeurs!
Kortom: alle facetten van Auto en Motorsport, Tuning en Design tref je aan tijdens RACING EXPO LEEUWARDEN. Bekijk de video van de editie van 2016. Foto impressie Racing Expo 2017. 2018 Racing EXPO. Alle rechten voorbehouden, WTC Expo B.V. Route en parkeren.
Alle evenementen voor WTC Expo leeuwarden Leeuwarden-Fryslân 2018.
Het WTC Expo is wisselend geopend, dat hangt met name af van het evenement dat plaats vindt. Voor specifieke en actuele informatie met betrekking tot de openingstijden van het WTC verwijzen we je dan ook graag naar de website van het WTC.
Bezoekers CLASSICSNL. Bezoekers CLASSICSNL.
Route en parkeren. CLASSICSNL is dé beurs voor liefhebbers van klassieke automobielen. In het WTC Expo Leeuwarden vind je van 27 t/m 29 oktober 2017 wederom een ruim aanbod klassieke autos van uiteenlopende merken en in verschillende prijsklassen, van uiterst zeldzaam tot populair.
Boot Holland Dé aftrap van het watersportseizoen! Boot Holland Dé aftrap van het watersportseizoen!
Boot Holland is gezellig, inspirerend en nieuwswaardig: in februari 2019 toont de beurs vele wereldprimeurs. Alle reden voor een bezoek aan onze 29ste editie, van 8 t/m 13 februari 2019 in Leeuwarden. 2018 Boot Holland. Alle rechten voorbehouden, WTC Expo B.V.
WTC Expo Dé plek voor beurzen en evenementen! WTC Expo Dé plek voor beurzen en evenementen!
Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van het nieuws over WTC Expo. U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief. Voor informatie over specifieke beurzen kunt u zich via de beurzensite aanmelden. 2018 WTC Expo. Alle rechten voorbehouden, WTC Expo B.V.

Contacteer ons