Resultaten voor congrescentrum brussel

congrescentrum brussel
The International Auditorium congrescentrum, conferentie zalen Brussel.
Het conferentiecentrum The International Auditorium is gelegen in het centrum van Brussel, op loopafstand van het Rogierplein, het Noordstation en de Rogier en Manhattan parkeergarages. Het in theaterstijl gebouwde Auditorium biedt plaats aan 200 personen en is voorzien van airconditioning, LCD projector en 11 ingebouwde vertaalcabines.
magnetron
Nieuw congrescentrum in Brussel.
Minister-President van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest Rudi Vervoort en Schepen van Financiën van de Stad Brussel Philippe Close die samen toezien op de opvolging van NEO verheugen zich over de kwaliteit, niet alleen van de projecten maar ook van de dialoog met de drie meedingende consortiums. Het" congrescentrum is het economische hart van het NEO project.
juice plus kopen
Congrescentrum Brussels Hoofdstedelijk Gewest? Vind het op DNLS!
Over deze pagina. Waar kunt u beter uw congres houden dan bij een gespecialiseerd congrescentrum in Brussels Hoofdstedelijk Gewest. DNLS heeft de beste in een overzicht geplaatst. Zo vindt u dus gemakkelijk een congrescentrum in Brussels Hoofdstedelijk Gewest voor uw congres.
glaszetter
Congrescentrum Brussel Centrum Venues Online. Congrescentrum Brussel Centrum.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Schrijf je in op de nieuwsbrief. Sitemap Privacy Contact. Ontwerp en ontwikkeling Volta. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen bieden.
vpn for free
Congrescentrum BEL bel.brussels: verhuur van zalen, vergaderzalen, receptieruimten, conferentiezalen, seminariezalen, event rooms.
Vandaag samenkomen om te bouwen aan de duurzame stad van morgen! Het Congrescentrum BEL werd op 27 januari 2015 feestelijk ingehuldigd. Sindsdien wordt de locatie volop gebruikt. Het BEL bezit dan ook heel wat troeven waardoor het in Brussel een belangrijke speler is geworden voor het verhuur van zalen voor duurzame evenementen: de capaciteit van het auditorium 415 zitjes, een origineel en visionair design met indrukwekkend veel natuurlijk licht, een niet te kloppen prijs/kwaliteitverhouding, dienstverlening op maat, spitstechnologische installaties, duurzame en biologische voeding, een passiefgebouw.,
Congrescentrum Brussel Centrum Eventonline.
Ons aanbod A Z. Home Congrescentrum Brussel Centrum. Congrescentrum Brussel Centrum. Amigo Hotel Rocco Forte Brussel. 5 sterren hotel in Brussel Amigo Hotel Rocco Forte. Verder lezen Offerte aanvragen. Hotel Siru Brussel. Conferentiehotel Brussel Centrum Hotel Siru. Verder lezen Offerte aanvragen.
NEO II: een groot congrescentrum voor de hoofdstad van Europa. Neo Brussels.
Sinds het begin van de procedure zijn de projecten al aanzienlijk verfijnd, onder meer voor wat betreft de werking van het congrescentrum bezoekersstromen, ruimte, gezelligheid en voor de samenhang met het masterplan van de wijk, want ook de integratie van het geheel in stad en landschap was een centraal element in de aanpassingen die zijn gevraagd.
Congrescentrum Brussel? Vind het op DNLS!
Waar kunt u beter uw congres houden dan bij een gespecialiseerd congrescentrum in Brussel. DNLS heeft de beste in een overzicht geplaatst. Zo vindt u dus gemakkelijk een congrescentrum in Brussel voor uw congres. Bent u toe aan iets anders?
Congrescentrum Brussel goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 23 resultaten voor congrescentrum Brussel. 1 Warwick Brussels. Duquesnoystraat 5, 1000 Brussel. 2 Bedford Hôtel. Zuidstraat 135, 1000 Brussel. 3 Bedford Hôtel Congress Centre. Zuidstraat 135, 1000 Brussel. Seminaries Organisatie van. Kartuizersstraat 70, 1000 Brussel.
BEL.brussels Congrescentrum Brussel Leefmilieu Visit Brussels.
Toeristische wijken Toeristische wijken. St-Agatha Berchem 1082. Stad Brussel 1000. St-Pieters Woluwe 1150. St-Lambrechts Woluwe 1200. BEL.brussels Congrescentrum Brussel Leefmilieu. Toevoegen aan favorieten. Deze tekst is niet beschikbaar in het Nederlands. Daarom geven we hem weer in een andere taal.

Contacteer ons