Resultaten voor wtc expo agenda

wtc expo agenda
Alle evenementen voor WTC Expo leeuwarden Leeuwarden-Fryslân 2018.
Het WTC Expo is wisselend geopend, dat hangt met name af van het evenement dat plaats vindt. Voor specifieke en actuele informatie met betrekking tot de openingstijden van het WTC verwijzen we je dan ook graag naar de website van het WTC.
schrobmachines
Plattegrond WTC Expo. Plattegrond WTC Expo.
Wanneer u zelf een evenement wil organiseren in onze hallen, of wanneer u meer wil weten over de mogelijkheden die het WTC Expo u te bieden heeft, neem vrijblijvend contact met ons op. via 058 2941500 of mail ons op info@wtcexpo.nl. 2018 WTC Expo.
naambordjes
WTC Expo Dé plek voor beurzen en evenementen! WTC Expo Dé plek voor beurzen en evenementen!
WTC Expo heeft volop allure enbiedt onbegrensde mogelijkheden. H et is het grootste evenementencomplex van Noord Nederland en biedt een schitterend podium voor publieke en zakelijke evenementen. In de hallen, die voor verschillende doeleinden zijn te gebruiken, is veel mogelijk: grootschalige beurzen, congressen en evenementen. Beurzen en evenementen agenda.
millers juice
Racing EXPO De Auto Motorsport, Design en Tuningbeurs! Racing EXPO De Auto Motorsport, Design en Tuningbeurs!
Kortom: alle facetten van Auto en Motorsport, Tuning en Design tref je aan tijdens RACING EXPO LEEUWARDEN. Bekijk de video van de editie van 2016. Foto impressie Racing Expo 2017. 2018 Racing EXPO. Alle rechten voorbehouden, WTC Expo B.V. Route en parkeren.
Evenementen in WTC Expo Leeuwarden Evenementkalender.nl.
Evenementen op L WTC. Geen evenementen in WTC-Expo-Leeuwarden. Vind je evenement. Geselecteerd op datum. Hop On Hop Off Festival 2018. Hop On Hop Off Festival 2018 Het weekend van 6. Brocante landelijke markt Drachten. Met rond de 85 standhouders gaan we een prachtige.
Beurzen en evenementen WTC Expo. Beurzen en evenementen WTC Expo.
Ernst, Bobbie en de rest. Voor diverse projecten in het WTC Expo kunt u de toegangskaarten online aanschaffen. Klik hier om naar de bestelpagina te gaan. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van het nieuws over WTC Expo.
Alle evenementen voor WTC Expo leeuwarden VanPlan.
Kun jij wel een dag staren naar de mooiste autos of ben je een doorgewinterde sneuper? Dan kun je maar beter de agenda van WTC Expo in de gaten houden. Voor de autogek wordt binnenkort de Occasionshow en ClassicsNL georganiseerd, terwijl liefhebbers van tweedehands boeken, kleding, meubels en antieke spullen hun ei kwijt kunnen bij de Supervlooi.
Bezoekers WTC Expo. Bezoekers WTC Expo.
Het WTC Expo behoort tot de top-3 evenementen locaties van Nederland en biedt een uitgebreide en bruisende evenementenkalender met grote internationale publieksbeurzen, congressen en seminars, populaire concerten, symposia en tal van andere activiteiten. Bestaande topproducties van het WTC Expo die hun sporen al ruimschoots verdiend hebben zijn o.a.
Openingstijden Supervlooi. Openingstijden Supervlooi.
Bovendien hebben kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding van een volwassene gratis entree. Vanaf 13 jaar 350, en 65 2. Vroege vogels 5. Alle rechten voorbehouden, WTC Expo B.V. Route en parkeren. Over het WTC Expo. Openingstijden en planning. Route en parkeren.
Vrouw! 2018 Alles voor de moderne vrouw.
Het hangt al een poosje in de lucht en bij heel veel vrouwen staat 8 tot en met 10 maart 2019 al maanden in hun agenda genoteerd: Vrouw! komt er weer aan. Tijdens deze frisse en verrassende elfde editie staat het WTC Expo in Leeuwarden helemaal in het teken van alles wat vrouwen boeit en bindt.

Contacteer ons